internetiFaqja e parë e internetit filloi më 20 dhjetor 1990 dhe u krijua nga Tim Berners-Lee, një shkencëtar në strukturën kërkimore CERN në Zvicër.

Loading...

Projekti ishte menduar fillimisht si një iniciativë për t’ua mundësuar shkencëtarëve të komunikojnë më lehtë, por World Wide Web (ose e shkurtuar në “www”) është rritur nga atëherë për tu shndërruar në diçka që më shumë se tre miliardë njerëz e përdorin si vegël për çdo gjë në jetën e tyre.

Pothuajse çdo gjë që bëjmë për çdo ditë në jetën tonë ndikohet nga interneti, duke përfshirë ndërveprimin tonë shoqëror, puna, gjendja jonë bankare, lojrat, dhe shumë më shumë se kaq.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid