strisciaGjashtë muaj burg! Ky është dënimi për aktorin italian, Ezio Greggio i akuzuar për mashtrim me taksat.

Loading...

Drejtuesi i famshëm i “Striscia la notizia” apo versionit shqiptar të “Fiks fare” ka bërë marrëveshje me gjykatën pas një procesi të nisur që në vitin 2013, për te akuivalentuar periudhën e burgut me një gjobe te majme qe shkon ne 45 mijë euro.

Vetëm një ditë më parë Gjykata e Monza-s dha pëlqimin për gjobën në fjalë. Ai u akuzua për mos deklarim të 23 milionë eurove të marra nga Mediaset nga viti 2009 në vitin 2013.
E gjitha për shitjen e të drejtave të imazhit një kompanie me bazë në Irlandë dhe të deklaruar në Monako.
Këtyre iu shtuan edhe blerja e një helikopteri 3.5 milionë euro i padeklaruar.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid