anonymousAnonymous ka filluar tashmë luftën kundër ISIS-it, të cilën e shpalli dje, duke gjetur informacionet personale të ekstremistëve të dyshuar.

Loading...

Pas sulmeve të Parisit, në të cilin kishin gjetur vdekjen 132 persona, Anonymous i ka shpallur publikisht luftë ISIS-it.

Hakerët kanë filluar të mbledhin të dhënat e uebfaqeve dhe llogaritë në rrjetet sociale, në përpjekje për t’i rrëzuar ata.

Independente ka publikuar detaje të gjetura nga Anonymous, që përfshijnë detaje personale, dhe adresën e një personi që është rekrut i ISIS-it në Evropë.

Aktivistët tashmë kanë konfirmuar se me sukses kanë thyer adresën e një rekruti të ISIS-it, kurse Anonymous kishte thënë se “ISIS-i do ta përjetojë operacionin më të madh kundrejt tyre”.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid