ciftiFemrat duan të dinë me çdo kusht çfarë ka në fantazitë seksuale të partnerëve të tyrë. Meshkujt tregojnë pak nga dëshirat e tyre seksuale.

Sondashi më i fundit që publikohet në revistën britanike “Mirror” thotë se pas pyetjes së 4 mijë meshkujve, 74% e tyre kanë pasur fantazi seksuale me një grua tjetër, veç partneres.

Loading...

Po sipas këtij studimi janë 28% që thonë se ëndërrojnë të bëjnë seks të nxehtë me mikeshën më të mirë të partneres së tyre. Ka edhe nga ata që shkojnë edhe më tej kur dëshirojnë një treshe me mikeshën e partneres. Në vendin e dytë të fantazive seksuale është “shefja”. 14% e meshkujve do donin të bënin seks me drejtuesen e tyre. 13% mendojnë për ish-partneren. 11% fantazojnë për dadon e re. 9% ëndërrojnë mësuesen e fëmijëve dhe 7% u shkon mendja për fqinjën. 5% kërkojnë mjeken ose psikoterapisten dhe 4% me motrën e partneres. Nëse ju nuk jeni në këtë listë, mos u mërzisi sepse ju jeni “realiteti” ndërsa të tjerat janë “fantazi”.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid