ushqimet-serksMeshkujt dhe femrat kanë shpesh mendime të ndryshme për pozat e seksit, pasi përjetojnë edhe ndjesi seksuale të ndryshme.

Në këtë artikull po ju sjellim mendimet e tyre për disa nga pozat më të njohura të marrëdhënieve seksuale.

Poza “misionare”
Meshkujt mendojnë se është një pozë bazike por që nuk jep shumë kënaqësi pasi është shumë e zakonshme dhe mungon kreativiteti. Ndërkohë femrat e pëlqejnë këtë pozicion pasi mund të ledhatojnë mashkullin e tyre dhe ta shohin atë në sy që është shumë e rëndësishme për to.

Loading...

Pozicioni “i qenit”
Sipas meshkujve, ky është një ndër pozicionet e tyre të preferuara dhe që ju jep atyre kënaqësinë maksimale. Edhe femrat e pëlqejnë këtë pozicion pasi i eksiton dhe nga ana tjetër është shumë komod dhe mund të shijohet thuajse në çdo situatë, edhe kur koha është e kufizuar.

Pozicioni “femra sipër”
Meshkujt e pëlqejnë pasi ndihen të relaksuar dhe të përkëdhelur. Vetëm se ata ankohen se shpesh është e vështirë që femrat ti zbresësh “poshtë” pas kësaj poze. Ndërsa femrat e kanë këtë pozë ndër të adhuruarat, pasi kanë një kontroll total të lëvizjes dhe marrin maksimumin e kënaqësisë.

Pozicioni “luga”
Ky është një pozicion i favorshëm sidomos për mëngjes apo për orët e vona të natës kur të dy partnerët janë shumë të lodhur. Është i këndshëm, i ngadaltë dhe ju jep kënaqësi të dy partnerëve.

Seksi anal
Pavarësisht legjendave se meshkujt e pëlqejnë shumë seksin anal, jo gjithmonë është e vërtetë, ose të paktën kështu është për ata që ende mund të mos ta kenë provuar. Meshkujt sforcohen shumë ndërkohë që shumë femra pranojnë se është i dhimbshëm dhe parapëlqejnë seksin normal.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid