grada“Sot pata një bela të vogël. Teksa po filmoja me telefon nga kati i 40-të, celularin tim e mori era duke rënë 40 kate poshtë, dhe me sa duket nuk pësoi as edhe një gërvishtjeje”, kështu e komentoi videon e tij të hedhur në Instagram përdoruesi Catalin Marin nga Dubai ku tregon se si smartfoni i tij bie nga ndërtesa e lartë, gradacela Liberty House.

Loading...

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid