shes-votaEdhe kjo mungonte, jemi para zgjedhjeve lokale dhe disa njerëz mendojnë si të kapim ndonjë lek e jo se për kë do të votojmë. Cudia na vjen nga faqja më e njohur e publikimeve online të “shit-blerjeve” në shqipëri.

Loading...

Duket se akuzat dhe kundërakuzat mes partive për blerje votash kanë infektuar votuesit. Personi ofronte votën e tij dhe personave të tjerë me shumën 200 euro secila. Njoftimi u hoq menjëherë nga faqja online por kjo nuk ndaloi që dikush ta kishte ruajtur dhe ta shpërndante plot humor në rrjete sociale.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid