pavaresia-rrugaEmisioni investigativ “Stop” në Tv Klan ka sjellë këtë të mërkurë një shqetësim jo vetëm të banorëve të plazhit të Durrësit por edhe të pushuesëve që frekuentojnë këtë plazh.

Prishja dhe rindertim nga e para e c’do fillim sezoni të rrugës “Pavarësia” (rrugës së plazhit). Në vitin 2005 kjo rruge u ndërtua për herë të parë me dy korsi dhe me tortuare.

Loading...

Mire por Bashkia në vitin 2014 kujtohet që kishte harruar pa shtruar tubacionet e ujërave të zeza, po në këtë vit rifillon edhe njëherë nga ndërtimi i kësaj rruge, duke e hapur asfaltin për te shtruar kanalizimet, duke vazhduar me fazën tjetër, në vitin 2015 ndërtohen korsite e bicikletave vendosja e palmave të ndricimit dhe pemëve anësore. Nje investim rreth 150 milion lekë të reja.

Jemi në vitin 2016 dhe kjo rrugë rifillon sërish me rikualifikim të saj, duke e shqepur asfaltin sërish dhe duke ndryshuar sërish prokjektin, rreth 200 milone lekë të reja nga taksat e qytetarëve do të hidhen sërish në këtë rrugë.

Sërish plazhi i Durrësit do të jetë në pluhur kaos nga trafiku dhe shqëtesime të banorëve nga punimet në të!

Ndiqni videon:

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid