fiton-veturenManuela Arbelez, asistente në kuizin “Çmimi është i drejtë”, aksidentalisht zbuloi përgjigjen e saktë të konkurrentes.

Loading...

Ajo ishte “sikletuar” shumë nga gabimi i bërë ndërkaq udhëheqësi i emisionit kishte qeshur si i çmendur.
Manuela dukej e tmerruar për gabimin e bërë, pavarësisht se udhëheqësi kishte thënë se gjithçka është në rregull dhe se konkurrenti kishte fituar veturën.

Pas shfaqjes, ajo ka shpjeguar se si e kishte humbur vijën e mendimit duke treguar përgjigjen e saktë – e cila emisionit i kishte kushtuar hiq më pak se 22 mijë dollarë.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid