New York Financial Center at dusk

New York Financial Center at dusk

Katari, Luksemburgu dhe Singapori kanë një të përbashkët. Mund të jenë ndër vendet më të vogla në botë, por kjo nuk e ndalon ekonominë e tyre t’i rendisë këto shtete në 3 vendet e para më të pasura në botë.

Bazuar në të dhënat nga FMN, revista Global Finance Magazine rendit 23 vendet më të pasura në botë. Disa territore të vogla, të tilla si Lihtenshtajni, Nauru, Vatikani, Monako, San Marino dhe Andora nuk janë përfshirë në studim.

Loading...

Katar
Luksemburg
Singapor
Norvegji
Brunei
Darussalam
Honk Kong
SHBA
Emiratet e Bashkuara
Zvicra
Australia
Kanada
Austri
Irlanda
Holanda
Suedi
Islanda
Taivan
Gjermani
Kuvaiti
Danimarka
Belgjika
Japonia
Mbretëria e Bashkuar

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid