femerNumri i femra që shikojnë filma porno është gjithnjë në rritje. Statistikat e Pornhub, tregojnë përzgjedhjen e çuditshme që kanë anëtaret e tyre.

Filmat me lesbike, janë të parapëlqyerat e femrave në këtë web site, transmeton Telegrafi.

Loading...

E, çfarë është më e çuditshme, në vendin e dytë janë filmat e meshkujve homoseksual, si më të shikuarit nga femrat.

Pornografia mes të rinjve, vetëm femra duke masturbuar dhe filma me protagonistë me ngjyrë, e përmbyllin top pesëshen.

Gratë e vjetra që kryejnë marrëdhënie me të rinj të njohura si “MILF” pëlqehen po ashtu nga femrat, e më pas vijnë videot me orgazëm, seks anal dhe njerëz në moshë.

Duket se organi i madh gjenital i meshkujve nuk ju lë aq përshtypje femrave në Porhub, pasi kjo kategori ka zënë vendin e dhjetë në renditje.

Seksi në treshe dhe në grup është në fund të listës, së bashku me seksin e vrazhdë dhe “Hardcore”.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid