Seks-oralDiçka të këtillë me siguri nuk keni dëgjuar. Mësoni përse vajzat duan, apo nuk duan, të përpijnë gjatë seksit oral.

Vendi më i mirë të mësoni se çka mendojnë njerëzit mbi temat e ndryshme seksuale është aplikimi në “Whisper”, sepse aty plotësisht në mënyrë anonime mund të zbulojnë sekretet e tyre. Ja ç’thonë vajzat përse (nuk) duan të përpijnë me rastin e seksit oral.

Urrej të përpij nga i dashuri im, mirëpo krejt njësoj është atë që e bëj, sepse nuk dua të ndihet keq.

Përpij sepse e dua atë, jo se atë pret ta bëj unë.

Pështyj pasi që e marr në gojë penisin e të dashurit sepse ai nuk dëshiron të më shohë se si e përpij.

Loading...

Pështyj, por nuk e përpij… Gjithmonë e kam bërë atë dhe sërish do ta bëj. Mendoj që përpirja është e gërditshme.

Gjithmonë përpij. Përse të bëj tërë atë punë të rëndë dhe pastaj të mos e marrë shpërblimin?

Përpij për shkak se më pëlqen kur mendoj që akoma e kam brenda pasi që të jetë përfunduar e tëra.

Gjithmonë përpij kur i bëj orale të dashurit dhe nuk e kuptoj përse e urrejnë aq shumë vajzat. Nuk është aq e tmerrshme dhe pastaj nuk jeni të detyruar të pastroni.

Do t’ia marr në gojë të dashurit pa problem, mirëpo nuk përpij kurrë për shkak se më krijon thartinë në lukth.

Të pështysh do të thotë të heqësh dorë. Unë nuk dua të heq dorë… prandaj e përpij.

E përpij sepse prindërit kanë mësuar që është e paedukatë të pështysh.

Nuk dua të përpij sepse jam e bindur që sperma është përplot kalori. Gjithmonë do ta pështyj. Më vjen keq.

Gjithmonë e përpij. Konsideroj që nuk e respektoni të dashurin nëse nuk përpini.

Kurrë nuk përpij. Nuk më pëlqen ideja që ashtu mund të bëjë edhe fëmija im.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid