tirana90Në këtë video të realizuar në Tiranën e viti 1973, janë disa fragmente tepër interesante për kryeqytetin shqiptar.

Ky është një nga dokumentarët më të rrallë të realizuar nga gazetarët e huaj në Shqipëri, konkretisht francezë, pasi ata ishin të vetmit që mund të realizonin këto xhirime të “habitshme” brenda vendit të izoluar komunist.

Loading...
 

 

Tirana .. viti 1973..(disa fragmente nga dukumentare te realizuar nga gazetare Franceze,dhe ishin te vetmin qe mund te realizonin keto xhirime,”e habitshme “))..

Posted by Tirana dje dhe sot on Saturday, January 9, 2016

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid