kamioniJo shumë ditë më parë, u mësuam të shihnim autobusë, dhe kamionë të ndryshëm duke goditur lartësinë e tuneleve, apo ndonjë tabele me shenja komunikacioni.

Por diçka e tillë ende nuk u harrua të bëhet, siç duket tashmë për disa vende u bë kjo përditshmëri, transmeton Klan Kosova.

Loading...

Goditja e radhës ndodhi në qytetin Westwood, që për shoferin e një kamioni ishte një urë aty pari ende e panjohur.

Kështu përplasjet me urat ulëta po ndodhin tashmë shumë shpesh, e kjo ndodhi edhe me një kamion i cili po transportonte ushqim, e këto të fundit u shpërndanë gjithandej.

Pavarësisht dritave dhe paralajmërimeve në shenja, kamionët vazhdojnë të përplasen në urën hekurudhore.

Për më shumë shikoni videon:

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid