renditjaHumbja me ekipin e Portugalisë ka bërë që Shqipëria të bie në vendin e katërt në renditjen e ekipeve më të mira të vendit të tretë.

Loading...

Vendin e parë e mban Kroacia, e cila zbriti nga vendi i parë i grupit të vetë në vendin e parë të ekipeve të treta më të mira me 12 pikë e ndjekur nga Ukraina dhe Hungaria po me 12 pikë ndërsa Shqipëria renditet e katërta.

Ekipi vendit të parë në renditjen e vendeve të treta, do të kualifikohet direkt, por shanset e Shqipërisë nuk varen vetëm nga lista e vendeve të treta. Kuqezinjtë mund të kualifikohen lehtësisht nëse sigurojnë vendin e dytë, pas një fitoreje në ndeshjen me Serbinë apo Armeninë.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid