fiqiriMbyllet numërimi për Bashkinë e Vorës dhe fitues ka dalë Fiqiri Ismaili i Partisë Demokratike me një diferencë prej 239 votash plus në raport me kundërshtarin e tij Luan Sallaku.

Loading...

Gara e Vorës ka qenë shumë e ethshme aq sa kandidatëve dhe publikut iu desh të priste hapjen e kutisë së fundit, në Komunën e Bërxullës, e cila ka rezultuar me një diferencë prej 101 votash në favor të Fiqiri Ismailit.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid