gerdeciMomenti i shpërthimit në Gërdec para 8 viteve ka qenë vërtetë tronditës, me pajoja shkatërruese.

Aty dëgjohet një zë që kërkonte të lajmërohej Mihali (Delijorgji).

Ai që po e filmonte skenën, flet anglisht dhe ka qenë një nga bashkëpunëtorët e Delijorgjit.

Loading...

Kjë është një video e siguruar nga gazeta Tema nga një prej drejtuesve amerikan të kompanisë, që merrej me demontimin në Gërdec.

Videoja tregon se drejtuesi amerikan po e priste shpërthimin dhe pak çaste përpara po komunikonte me Kiçon vëllain e Mihal Delijorgjit për të njoftuar Mihalin se fabrika po shpërthente.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid