shoferi-dehurRisia më e fundit në Policinë e Shtetit, së bashku me unifrmat e reja, ishte dhe pajisja e çdo efektivi në shërbim me kamera trupi e cila filmon gjatë gjithë kohës.

Loading...

Së fudsmi Policia e Shtetit ka publikuar edhe videon e parë të regjistruar nga këto kamera. Në video duket një drejtues automjeti, i cili nuk bën rezistencë, por tenton të korruptojë efektivin e policisë, ndërsa kryen testine alkoolit dhe rezulton i dehur.

Më pas atij i hiqet patenta dhe arresstohet në flagrancë për “mitdhënie”.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid