mynyrKandidati që deklaroi se u kërcënua për t’u tërhequr nga gara, u zgjodh rektor i Universitetit të Tiranës. Mynyr Koni mori gati dyfishin e votave të stafit akademik përballë rivales së tij Klodeta Dibra.

Loading...

Ndërkohë, vijon numërimi i votave të studentëve, të cilët vështirë të përmbysin rezultatin, pasi kanë 10% të peshës. Këto janë rezultatet paraprake.

Koni do të pasojë Dhori Kulen për 4 vitet e ardhshme, edhe ky i kërcënuar disa ditë më parë. Ndërkohë janë mësuar emrat e rektorëve të universiteteve të tjera në Tiranë dhe rrethe.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid