henaËshtë një gjë e mirë që ndoshta nuk do të ndodhë kurrë, sepse në qoftë se hëna do të godiste tokën, ky nuk do të ishte një lajm i mirë.

Loading...

Një simulim, pamjet e të cilave janë publikuar në Youtube tregojnë se si do të dukej nëse do të ndodhte një gjë e tillë.
Në simulim, ndikimi i hënës shkakton atë që e bën tokën të bëhej një top i pabanueshëm, i gurëve të shkrirë.
Çdo sekondë në video korrespondon me gjashtëdhjetë minuta kohë reale. Dhe në bazë të kësaj, do të ishte vetëm çështje e orëve, deri sa toka të shuhej pas këtij ndikimi.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid