furgoniShkaku i kushteve jo të favorshme atmosferike, një furgon e ka humbur kontrollin dhe është përplasur në mbrojtëset anësore të rrugës.

Përplasja që ka ndodhur diku në Slloveni, ka bërë që furgoni të kthehet në anën tjetër.
Por, gjëja më interesante është kur hapen dyert e makinës së bardhë, e nga ku fillojnë të dalin shumë njerëz.

Loading...

Ata dalin ngadalë dhe pa ngutë, teksa ka të tillë që kanë edhe fëmijë në krah. Në bazë të një llogaritjeve të përafërta, mendohet se në aty ishin 60 persona. Duke marrë parasysh që autobusi i ka 52 ulëse të udhëtarëve dhe dy të stafit, në furgon kishte më shumë njerëz.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid