zgjatja-seksTregimet për seksin tantrik dhe paralojën maratonike për shumicën e njerëzve janë “tregime gjuetarësh”.

Kështu mezi 8 për qind të çifteve në paralojë kënaqen më gjatë se 20 minuta, ndërkaq për ta 22 për qind seksi zgjat më shumë se 20 minuta, ka treguar hulumtimi i revistës gjermane “Glamour” i bërë me më shumë se 1.000 femra.

Loading...

Rreth 33 për qind të çifteve të dashuruara në paralojë “shpenzojnë” prej 5 deri në 9 minuta, ndërsa seksi mesatarisht zgjat nga 10 deri n 14 minuta.

Hyrja e shkurtër në seks dhe paraloja e cila gjatë më pak se pesë minuta janë të zakonshme për 23 për qind të çifteve, ndërkaq për tetë për qind të tyre edhe vetë akti i seksit zgjat aq.

Ndonëse sipas të dhënave të anketës së Qendrës Kombëtare Amerikane për Hulumtime Shoqërore, çiftet bashkëshortore mesatarisht bëjnë dashuri 66 herë në vit.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid