uraShoferi i një kamioni e ‘hëngri me sy’ një urë dhe mendoi se do ta kalonte, ndonëse ajo ishte prej druri dhe e dëmtuar.

Loading...

Megjithatë kamioni i tij me dhjetë goma ra brenda. Pavarësisht paralajmëroit të një burri, kamioni vazhdoi mbi urë.

Video është bërë në Brazil.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid