shiuReshjet e rrëmbyera të shiut kanë shkaktuar përmbytje në kryeqytet dhe më konkretisht pranë vendit të njohur si “Zogu i zi”.

Loading...

Në një lagje pranë ish- Shkollës së Partisë, paraqitet situata që mund të shihni. Ai i ka filmuar pamjet mesditën e sotme, pas reshjeve të shiut, ku shihet se si niveli i ujit është mjaft i lartë. Banori pretendon se prej afro një viti përsëritet e njëjta situatë për shkak se pusetat nuk e thithin ujin e grumbulluar nga reshjet.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid