bikini-karburantShqetësim i vërtetë ishte mungesa e një marrëveshje lidhur me furnizimin me gaz në sezonin e dimrit mes Kievit (Ukrainë) dhe Moskës (Rusi).

Loading...

Por tratativat mes dy vendeve shkuan mirë. Ajo që në fakt nuk përbën më problem është karburanti. Prej disa ditësh një kompani ukrainase ka marrë një vendim të veçantë.

Ajo ka deklaruar se do bëjë ulje të ndjeshme në çmim në pikat e furnizimit me karburant, për gjithë vajzat që do paraqiten me bikini. Siç mund të shikoni në foton bashkëngjitur, interesi pas këtij njoftimi ka qenë mjaft i madh

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid