woz-jobsBashkë-themeluesi i Apple, Steve Wozniak ka zbuluar se shoku i tij bashkë-themelues i Apple poashtu, i famshmi Steve Jobs nuk kishte asnjë rol në dizajnimin e kompjuterëve të hershëm të Apple si dhe shtoi se Jobs “nuk e kuptonte aspak teknologjinë”.

Loading...

Në një intervistë të sinqertë me një faqe internet kushtuar studentëve, Wozniak pretendoi se suksesi i Apple në 10 vitet e para të saj erdhi si rezultat i punës që ai bëri, ndërsa Jobs nuk dinte asgjë rreth asaj që po krijonte kompania.

Kur u pyet në lidhje me çështjet e harduerit dhe softuerit në bërjen e kompjuterëve Apple I dhe Apple II, Wozniak tha se ai i kishte krijuar këto modele të kompjuterëve vetëm.

Loading...
Shperndaje voten tuaj!


Si ndjeheni pasi lexuat kete lajm?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid